Over ons

24/7, 365 dagen per jaar beschikbaar

De servicedienst van Aannemersbedrijf VDS is 24-uur ter beschikking voor gebreken en calamiteiten. Een betrouwbare professionele servicedienst voor vastgoedeigenaren en beheerders op het gebied van bouw, onderhoud, service en kleinschalige nieuwbouw in Zuid Holland .Wij verlenen onze diensten aan verschillende bedrijven, instanties en instellingen.

Zoekt u een partner die uw onderhoudsprobleem bij de wortel aanpakt, maar ook meedenkt over de lange termijn onderhouds- problematiek?
Wilt u het liefst zaken doen met een professionele partij, die duidelijke afspraken met u maakt wat betreft werkwijze en administratieve zaken, om de kosten voor u zoveel mogelijk te drukken?

Dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze adequate service geldt 7 dagen per week en 24 uur per dag.

Activiteiten VDS Servicedienst

  • Servicedienst
  • 24 uurs service voor calamiteiten
  • Storingen en noodhulp
  • Noodvoorzieningen plaatsen

Innovatief in Vakwerk

Wij bieden u een brede dienstverlening op het gebied van renovatieprojecten, planmatig onderhoud, service- en mutatieonderhoud en van diverse specialistische onderhoudstechnieken. Daarbij kunnen wij ook inspecties uitvoeren en u van bouwkundig advies dienen. In feite kunt u elke vraag over werkzaamheden aan de binnen- en buitenzijde van uw gebouwen neerleggen bij Aannemersbedrijf VDS: van de complete renovatie van woningen, flatgebouwen of parkeergarages tot klein bouwkundig onderhoud.

Onze speerpunten zijn: snelle offertes, hoge kwaliteit van de geleverde dienst en afspraak is afspraak.